tuin_beregenen

Tuin beregenen

Je tuin beregenen is erg belangrijk voor de gezondheid van de tuin. Door te beregenen drogen jouw planten niet uit en groeien ze beter. Het is dus belangrijk om je tuin te beregenen. Bijvoorbeeld hoeveel water de planten krijgen per dag, dit is afhankelijk van de soort planten, de temperatuur en de luchtvochtigheid.

Je zou de beregening zelf op kunnen pakken maar je zou ook een beregeningsinstallatie aan kunnen laten leggen. Het voordeel van een beregeningsinstallatie is het gemak, de juiste beregening op het juiste moment en een uitstekende service. Van Witzenburg techniek komt een berengingsinstallatie installeren in jouw tuin met een team aan beregeningsexperts. Je tuin zal schitteren als nooit tevoren. Van Witzenburg gaat secuur te werk om jouw tuin te beregenen. Daarnaast zorgt Van Witzenburg Techniek ervoor dat alle planten voldoende water krijgen en dat elke plek net zoveel water krijgt. Het prachtige aan ons beregeningssysteem, is dat het volledig geautomatiseerd is en het geïntegreerd zit in de grond. Indien de planten water nodig hebben, komen de sproeiers uit de grond en vervolgens, wanneer het programma klaar is met de tuin beregenen, dalen de sproeiers weer de grond in.

Wanneer is een beregeningsinstallatie interessant? Indien je een tuin hebt die aan de grote kant is, het interessant om je tuin te laten beregenen. Maar daarnaast is het ook interessant als je simpelweg geen tijd hebt of liever je tijd ergens anders aan besteedt. De beregening wordt automatisch ingesteld en je hoeft hier niets meer aan te doen: ideaal dus. Daarnaast biedt Van Witzenburg Techniek een uitstekende service. Mocht er iets mis zijn het systeem, neem dan contact met ons op. Wij komen direct langs om het systeem te repareren en de benodigde onderdelen te vervangen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem nu contact op met van Witzenburg Techniek.