Beregeningstechniek

Bij Van Witzenburg Techniek installeren wij al jaren beregeningssystemen voor iedere tuin. Of je nu een sproei- of druppelinstallatie wilt in jouw gazon, border of haag: bij ons ben je aan het juiste adres. Het werk wordt je letterlijk uit handen genomen door de geautomatiseerde systemen. Doordat je beplanting met regelmaat voldoende water krijgt, terwijl jij er nauwelijks omkijken naar hebt, blijft de vochtbalans goed en ontwikkelt het zich veel mooier. Zo heb je ook in droge periodes een gezonde tuin!

De mogelijkheid om een beregeningssysteem in combinatie met een robotmaaier door ons te laten installeren, is echt van toegevoegde waarde. Zo wordt jouw gazon op alle manieren goed bijgehouden. Hiermee combineren wij twee van onze specialiteiten, wat praktisch is maar ook kostenbesparend kan werken.

Op ieder gebied binnen de installatie werken wij met een kritische blik en gaan we piekfijn te werk. Omdat wij met regelmaat een keer langskomen, blijven de sproeiers en installatie in topconditie. Ook in de technische ruimte binnen, laten we alles tiptop achter. Zo kun je er langer mee vooruit, zonder dat er teveel onderhoud nodig is.

Neem contact met ons op voor een passend advies en vrijblijvende offerte.