Werkwijze

Bij Van Witzenburg Techniek staan we voor vertrouwen, kwaliteit en een mooi plaatje. We helpen jou je droomtuin moeiteloos bij te houden en doen dit door altijd netjes en piekfijn te werk te gaan, mede dankzij onze moderne machines. Zo hebben wij apparatuur om leidingen ondergronds aan te brengen. Op deze manier zit de leiding meteen op de goede plek, zonder dat de grond open gegraven moet worden. Hierdoor houden we de ondergrondse verdeling van verschillende lagen grond goed in stand. Extra voordelen en gemak, voor jou én ons! We proberen al onze klanten zo snel mogelijk te voorzien in hun wensen. Wij realiseren ons de waarde van vaste, bestaande klanten. Eenmaal in ons bestand, blijven we jouw betrouwbare rechterhand. Deze relatie staat sterk op vertrouwen, van beide kanten.

1. Kennismaking

Wanneer je contact met ons opneemt, leren we jou en je wensen graag kennen.

2. Plan maken

Aan de hand van een tekening of bezoekje, bespreken we de mogelijkheden en maken we een plan.

3. Uitvoering

Ga jij akkoord? Dan streven wij ernaar om zo snel mogelijk aan de uitvoering te beginnen.

4. Service

Na de uitvoering houdt het bij ons niet op. Ook de nazorg is zeer belangrijk voor ons.

“Geen kastje naar de muur bij ons; wij werken met korte lijntjes. Door ons gemotiveerde team aan professionals, kunnen wij een snelle service en goede kwaliteit leveren.”

Samen komen we verder

Wanneer jij contact met ons opneemt, zijn we allereerst benieuwd naar je wensen. Vervolgens kunnen we, aan de hand van een tekening of bezoekje, de mogelijkheden bespreken en zo een plan maken. Ga je hiermee akkoord? Dan streven wij ernaar om zo snel mogelijk aan de uitvoering te beginnen.

Maar onze service stopt niet na de installatie. In het najaar bieden wij de mogelijkheid om de leidingen af te komen sluiten en leeg te blazen, voor een zorgeloze winter. Ook staan we voor onze klanten klaar wanneer er aanpassingen aan de tuin worden gedaan die van invloed zijn op de installatie. Op deze manier kan het systeem mee voortleven met eventuele veranderingen.

Wij bieden natuurlijk de beste kwaliteit en service. Treedt er onverhoopt toch een probleem op? Dan staat ons team uiteraard snel voor je klaar om dit op te lossen. Deze nazorg is zeer belangrijk bij Van Witzenburg Techniek.

Wanneer maken we kennis?

Duurzaam

Bij Van Witzenburg Techniek werken we alleen met hoogwaardige materialen. Ook werken we efficiënt door met zo min mogelijk energie, zo veel mogelijk voor elkaar te krijgen. Wij zijn ons zeer bewust van het milieu en hoe we hier ons steentje aan bij kunnen dragen. Doordat onze installaties de mogelijkheid hebben om met grondwater te werken, hoeft er niet per se schoon leidingwater te worden gebruikt voor het sproeien van de tuin.

beregenen_landbouw