Diensten

Van Witzenburg Techniek is dé installateur van robotmaaiers en beregeningstechniek. Hier ligt onze dagelijkse specialiteit. Ook voeren wij werkzaamheden uit voor agrarische en industriële bedrijven. Om een compleet plaatje te bieden, gaan we samenwerkingen aan met hoveniers. Wij kunnen hierbij als partner worden ingeschakeld om bijvoorbeeld een beregeningssysteem en een robotmaaier te installeren. We bieden een breed scala aan mogelijkheden dus.

“Ons team, onze bussen en onze werkplaats zijn er allemaal op ingericht om efficiënt te kunnen werken.”

Beregening

Bij Van Witzenburg Techniek installeren wij al jaren beregeningssystemen voor iedere tuin. Of je nu een sproei- of druppelinstallatie wilt in jouw gazon, border of haag: bij ons ben je aan het juiste adres. Het werk wordt je letterlijk uit handen genomen door de geautomatiseerde systemen. Doordat je beplanting met regelmaat voldoende water krijgt, terwijl jij er nauwelijks omkijken naar hebt, blijft de vochtbalans goed en ontwikkelt het zich veel mooier. Zo heb je ook in droge periodes een gezonde tuin!
Lees meer ⭢

Robotmaaiers

Wij begrijpen dat je er geen zin in hebt om je vrije uren te besteden aan grasmaaien. Daar hebben wij dan ook de perfecte oplossing voor. Al jarenlang zijn wij een betrouwbare installateur van robotmaaiers. Voor tussentijds onderhoud en eventuele reparaties staan we snel voor je klaar. Omdat we alleen met gerenommeerde merken werken, kunnen we je verzekeren van kwaliteit.

Lees meer ⭢

Agrarisch en industrieel

Naast de aanpak van tuinen, bieden wij ook services aan agrarische en industriële bedrijven. Zo leveren wij hogedruk- en persluchtleidingen en installeren we drinkwatervoorzieningen voor vee. Alles voor extra gemak.
Neem contact op ⭢

tuin_beregenen

Samenwerken met hoveniers

Wij werken veel met hoveniers samen. Wij maken hierbij een complete offerte voor je, inclusief een beregeningsplan, de materialen en het aansluiten van de techniek. Maar exclusief het graafwerk en werkzaamheden van de hovenier. Door deze samenwerking nemen wij de taken binnen onze specialiteit uit handen, om zo samen een totaalplaatje kunnen bieden. Neem contact op ⭢