Ons team

Mark Vermeulen

Marc van Witzenburg

Luuk Gosens

Ons kleine en hechte team bestaat uit professionals met passie voor hun werk en de natuur. Wij houden van goede communicatie met een vleugje nuchterheid. Uitdagingen pakken we aan en beloftes komen we na. Door een diversiteit aan leeftijden en levenservaringen, kunnen wij onszelf een sterk team noemen.

Toekomstgericht

We zijn, meer dan ooit, klaar voor de toekomst. Door goede investeringen, in bijvoorbeeld moderne machines en een ervaren team, kunnen wij een compleet plaatje neerleggen voor onze klanten. De hoeveelheid agrarisch werk die wij uitvoeren is afgenomen, waarmee het deel met robotmaaiers en beregeningtechniek centraal is komen te staan.

“Onze professionaliteit gaat gepaard met een vleugje dorpse nuchterheid. Het ideale recept voor succesvol werk.”

Het ontstaan

In oktober 2013 besloot Marc van Witzenburg voor zichzelf te beginnen, na 9 jaar soortgelijk werk te hebben uitgevoerd voor een werkgever. Zelf verantwoordelijk zijn voor het nakomen van beloftes en het leveren van goed werk; dat wilde hij graag. Vanuit daar heeft hij er altijd naar gestreefd om te doen wat hij écht leuk vindt en wat aansluit bij zijn hobby’s. Beregeningstechniek en robotmaaiers: met Van Witzenburg Techniek kan hij zich hier volledig op storten. Water, zand en machines hebben hem van kinds af aan geïnteresseerd, dus deze mooie mogelijkheid om er zijn werk van te maken ziet hij als een logisch gevolg. Zijn klantenbestand is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, net als zijn ervaring en kennis. En plezier, dag in dag uit: dat staat centraal voor hem en zijn hechte team.